Aktuellt

Nu är sommaren här!

Publicerat 28 maj 2023
Lövudden maj

Solen skiner sent på kvällen, sjön ligger spegelblank och bjuder in till fiske och kanoting. Bastun och brasan vid sjön väntar på er!
Sommarsäsongen är näst intill fullbokad men några veckor finns fortsatt tillgängliga i våra stugor - alla med bästa sjöläge.
Ni hittar lediga stugor här: sweranda.se/sista-minuten eller skicka ett meddelande så hör vi av oss.

Varmt välkomna till en stuga vid vattnet!


Norrsken

Publicerat 19 mars 2023
norrsken 1

Ett magiskt ögonblick!

Efter att några gånger förgäves hållit utkik var det äntligen dags: Vi fick uppleva norrskenet alldeles utanför en av våra stugor i östra Värmland. Sagolikt vackert och spännande att se.

Nu gäller det att kolla väder och aurora - appen framöver för att eventuellt kunna få en chans till att se detta enastående naturfenomen.norrsken 4God Jul och gott nytt år!

Publicerat 20 december 2022
Torpet Hammaren


Året är snart slut och vi kan blicka tillbaka på den gångna säsongen. Vi vill passa på och tacka alla våra återkommande gäster och naturligtvis även våra gäster som kommit till oss för fösta gången. Vi är glada att vi fått så mycket trevlig respons från nöjda besökare och hoppas att vi även under nästa säsong kan erbjuda en av våra stugor med sjölägen i Värmland åt er.I våra torpstugor finner ni bästa förutsättningar för en aktiv semester omgiven av vacker värmländsk natur: Sköna naturbad, kanoting, fiske, vandringsleder, bastu, en brasa på kvällen. En hel del veckor under kommande säsong är redan bokade men vi har fortsatt ett stort urval som ni finner här: sweranda.se

Varmt välkomna till oss i Värmland!

Anja och Harald

julkula